Mercedes AMG GTR kinderauto

Mercedes AMG GTR kinderauto: Stoere sportauto 12-Volt

Deze prachtige Mercedes AMG GTR kinderauto is verkrijgbaar in zowel rode als witte kleur. Kan je net zoals ons niet kiezen? Koop dan allebei! Van deze Mercedes inkopen krijg je geen spijt, zie bijvoorbeeld enkele hoogtepunten van deze stoere bak:

  • Muziek module met USB en MP3 (en standaard muziek op het dashboard)
  • LED-verlichting
  • EVA-banden

Niet alleen beschikt deze Mercedes GTR over EVA-banden, die lichter en steviger zijn dan andere banden, ook beschikt het over een leren stoel met gordel en twee motoren. Met een aan en uit knop, een stuur dat identiek is aan die van een levensechte en prachtige Mercedes-velgen komt uw kind bijna niet dichterbij de realiteit van een auto besturen!

  • Draagcapaciteit van de Mercedes is maximaal 30 kg.
  • Wel dient het voertuig zelf gemonteerd te worden.

Voor wie is de Mercedes AMG GTR kinderauto geschikt?

Kinderen van 3-6 jaar zijn geschikt om deze stoere sportwagen te mogen rijden!

De gemiddelde voertuigsnelheid

De voertuigsnelheid ligt tussen de 3 tot 6 km per uur.

Elektrische accuvoertuig met afstandsbediening

De elektrische Mercedes kinderauto is door uw kind zelfstandig te besturen en indien u (als ouder) deze zelf wil besturen is dat ook mogelijk met haar afstandsbediening.

Tenslotte, hebben door het productieproces vrijwel alle auto’s enkele krasjes of streepjes die helaas onvermijdelijk zijn. Al onze kinderauto’s voldoen echter aan Europese wettelijke eisen op vlakken als veiligheid, gezondheid als milieu.